fbpx

Stage lopen bij Eurosafe Group

Ben jij op zoek naar een stageplek?

Ben jij op zoek naar een organisatie waar je een leuke en leerzame stage kunt lopen? Wij hebben regelmatig stageplekken voor studenten van verschillende opleidingen.

Je komt terecht in een organisatie waar iedereen zich dagelijks met veel plezier en enthousiasme inzet voor het bedenken van oplossingen voor veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Wij laten je graag kennismaken met alle aspecten rondom valbeveiliging en zullen je met plezier laten zien wie wij zijn en wat wij doen.

Eurosafe Group is een SBB erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingsgebieden: 

  • Allround medewerker IT systems and devices
  • Expert IT systems and devices
  • Bedrijfsadministrateur
  • Financieel administratief medewerker
  • Commercieel medewerker
  • Logistiek medewerker
  • Middenkaderfunctionaris Bouw

 

SBB erkend Leerbedrijf ES

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Bel of mail ons voor de actuele mogelijkheden: werken@eurosafesolutions.com of 038 - 467 19 13 en vraag naar Marloes Hekman.

” Naast calculatie werkzaamheden mocht ik ook meedraaien bij andere afdelingen, zo heb ik bijvoorbeeld geholpen met het plaatsen van verschillende voorzieningen op daken met de uitvoering. Samen met een inspecteur heb ik valbeveiligingsvoorzieningen gekeurd op verschillende panden. Aan het eind van de stage periode had ik kennis gemaakt met verschillende afdelingen van Eurosafe Solutions en kon ik meedraaien met de calculators. “

Lennart - Oud-stagiair Eurosafe Solutions

“Om eerlijk te zijn had ik nog nooit gehoord van valbeveiliging toen school Eurosafe Solutions aandroeg. In mijn stageperiode is hier gelukkig verandering in gebracht. Bij Eurosafe kreeg ik de juiste begeleiding om op mijn eigen tempo te leren over de werkzaamheden. Na verloop van tijd kon ik meedraaien in het bedrijf en kreeg ik eigen verantwoordelijkheden. De informele sfeer zorgde er voor dat ik me altijd erg op mijn gemak voelde en er met veel plezier naartoe ging.”

Emily - Oud-stagiair Eurosafe Solutions