fbpx

Organisatie

De organisatie Eurosafe Group

Eurosafe Solutions is samen met R3B en DeBrandwacht.nl onderdeel van Eurosafe Group. In deze holding zijn de verschillende disciplines op het gebied van veilig werken samen gebracht. Van rescueteams en mangatwachten tot het installeren van ankerpunten op daken en trainingen voor veilig werken op hoogte en besloten ruimten; de Eurosafe Group biedt het allemaal. 

Meer weten over de mensen die er werken? Neem een kijkje op de cultuurpagina.

Over Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions is specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Al 20 jaar leveren zij betrouwbare oplossingen als dakrandbeveiliging, valbeveiliging, looppaden en gevelsystemen. We brengen risico’s in kaart en monteren ankerpunten, hekwerken en trappen welke jaarlijks geïnspecteerd en gekeurd worden. Eurosafe Solutions heeft vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België.

Geen enkel bedrijf, gebouw of object is hetzelfde. Bij elke situatie wordt er gekeken naar welke risico’s medewerkers lopen en hoe deze risico’s tot een minimum beperkt kunnen worden. Eurosafe Solutions zorgt steeds voor een veilige werksituatie op hoogte en in besloten ruimten. Het begint met het besef dat veiligheid een basisbehoefte is. Voor iedereen, zakelijk en privé.

Dit gedachtegoed vertalen we door in alles wat we doen: in onze werkwijze, oplossingen en dienstverlening. Zo realiseren we samen met onze opdrachtgevers en partners een veilige omgeving voor eenieder. Om dit proces volledig in kaart te brengen, wordt het principe van de Safety Circle®  toegepast.

Wil jij meewerken aan het veilig werken op hoogte of besloten ruimten? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie

R3B Safety &Rescue

R3B Safety & Rescue en Eurosafe Solutions werken al een aantal jaar samen op het gebied van trainingen. Sinds januari 2020 is R3B overgenomen door Eurosafe Group om de marktpositie van beide partijen als opleidingsinstituut en expert op het gebied van veiligheid, redding & evacuatie en hulpverlening in besloten ruimten en op hoogte te versterken.

R3B Safety & Rescue is gevestigd in Zevenbergen en beschikt over een trainingsruimte van maar liefst 18 meter hoog. Hier worden diverse trainingen gegeven voor het veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Naast de trainingen verzorgt R3B ook standby rescue teams en voert zij werkzaamheden volgens rope access technieken uit.

R3B is een expert op het gebied van veiligheid en hulpverlening in het werkgebied van de industrie en de hulpdiensten.

Als jij blij wordt van trainingen geven en ook nog eens kennis hebt van werken op hoogte of besloten ruimten kijk dan of er een vacature voor jou bij zit!

R3B

DeBrandwacht.nl

DeBrandwacht.nl is de expert op het gebied van brandveiligheidspersoneel in Nederland. Door het grote aanbod van Rijksgediplomeerde brandwachten en industrieel veiligheidspersoneel heeft deBrandwacht.nl de oplossing in huis om deze branche te bedienen.

Heb jij een passie voor vuur? Kijk dan snel of er een passende vacature voor je bij staat of stuur een open sollicitatie