Onze cultuur

Samen een oplossing bedenken werken een topteam vormen vergaderen

De cultuur van Eurosafe Group

Veiligheid speelt een grote rol, het is tenslotte ons werk. Maar ook binnen de organisatie vinden wij veiligheid belangrijk. Wij geloven dat een omgeving waarin mensen zich veilig voelen en veilig zijn, bijdraagt aan een goede werksfeer.

Wij houden van mensen die initiatief nemen en kansen benutten. Heb jij de ambitie om door te groeien? Ook die mogelijkheden zijn er! Het belangrijkste vinden wij dat jij jezelf kunt zijn binnen onze organisatie en jouw mening met ons deelt.

Met de kennis en expertise van ieder individu tillen wij de organisatie naar een hoger niveau. Hoe? Door elkaar uit te blijven dagen, elkaar te ondersteunen en samen opzoek te gaan naar de beste oplossingen voor onze klanten.

Iedere dag werken er ruim 120 collega’s met veel plezier en passie aan oplossingen die ervoor zorgen dat onze klanten veilig kunnen werken op hoogte of in een besloten ruimte.

Leer ons kennen

Wat doet een calculator eigenlijk? En hoe ziet een week van een inspecteur of een monteur van Eurosafe Solutions er uit? Onze collega’s vertellen jou graag meer!