fbpx

Onze cultuur

Samen een oplossing bedenken werken een topteam vormen vergaderen

De cultuur van Eurosafe Group

Veiligheid speelt een grote rol, het is tenslotte ons werk. Maar ook binnen de organisatie vinden wij veiligheid belangrijk. Wij geloven dat een omgeving waarin mensen zich veilig voelen en veilig zijn, bijdraagt aan een goede werksfeer.

Wij hebben een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en we waarderen het als medewerkers hun ideeën uitspreken. Wij houden namelijk van mensen die initiatief nemen en kansen benutten. Heb jij de ambitie om door te groeien? Ook die mogelijkheden zijn er! Het belangrijkste vinden wij dat jij jezelf kunt zijn binnen onze organisatie en jouw mening met ons deelt.

Met de kennis en expertise van ieder individu tillen wij de organisatie naar een hoger niveau. Hoe? Door elkaar uit te blijven dagen, elkaar te ondersteunen en samen op zoek te gaan naar de beste oplossingen voor onze klanten.

Iedere dag werken er ruim 120 collega’s met veel plezier en passie aan oplossingen die ervoor zorgen dat onze klanten veilig kunnen werken op hoogte of in een besloten ruimte.

Kom jij ons enthousiaste team versterken?

Leer ons kennen

Wat doet een calculator eigenlijk? En hoe ziet een week van een inspecteur of een monteur van Eurosafe Solutions er uit? Onze collega’s vertellen jou graag meer!

5 vragen aan Melissa Kuhlmann

Melissa is in een aantal jaren tijd doorgegroeid naar Coördinator PBM & Levering/Training. Wat houdt haar werk precies in en hoe is het om in zo’n relatief korte periode door te groeien naar deze mooie nieuwe functie?

Lees verder »

Het perspectief van Mark Simons

Mark Simons werkt al jaren bij R3B Safety & Rescue. Zijn functie binnen de organisatie? Tja, dat is moeilijk in één functienaam samen te vatten. Mark is hoofdinstructeur, operationeel coördinator, PBM-keurmeester, product specialist en confined space expert.

Lees verder »